Spot Reducer

Spot reducer

Spot reducer Beauty salon Mimique VeldhovenSPOT REDUCER

De Spot Reducer bevriest binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, hyper-gepigmenteerde cellagen. Het behandelde oppervlakkige weefsel droogt in en maakt zich na 10-14 dagen los; daaronder komt de nieuw gevormde huid tevoorschijn.

HOE WORDT DE BEHANDELING UITGEVOERD?

Na een korte voorbereiding en desinfectie van de huid worden de te behandelende pigmentvlekken binnen enkele seconden zonder direct huidcontact door de Spot Reducer bevroren. De behandeling is snel, vrijwel pijnloos en veilig.

HOE REAGEERT DE HUID OP DE BEHANDELING?

Na de behandeling met de Spot Reducer kunnen er tijdelijk een licht prikkelend of branderig gevoel, roodkleuringen van de huid en jeuk optreden. In zeldzame gevallen kunnen er ook lichte blaasjes gevormd worden. Deze reacties nemen in de regel na een dag af. Op de dag na de behandeling ziet de behandelde vlek er duidelijk donkerder uit. De volgende dagen vormt er zich op de vlek een lichte roof resp. een korst. Deze maakt zich na 10-14 dagen los en laat de „nieuw gevormde“ huid aan de oppervlakte verschijnen.

WAAR MOET JE NA DE BEHANDELING OP LETTEN?

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk de korst in de herstelfase te beschermen. Wees voorzichtig met uitgebreid badderen, een bezoek aan zwembad en sauna en alle activiteiten die een vroegtijdig losmaken van de korst kunnen veroorzaken, omdat dit littekenvorming, hyper- (donkere vlek) of hypopigmentaties (witte vlek) kan veroorzaken. Belangrijk: de korst in geen geval manueel verwijderen! Binnen de eerste drie weken na de behandeling met de Spot Reducer geen mechanische of chemische peelings, fruitzuurpeelings of borstelreinigingen uitvoeren. Vermijd een langer verblijf in de zon / in het solarium totdat de behandelde vlekken geheel genezen zijn en in het bijzonder na het loskomen van de korst. Breng overdag zeker een zonbescherming met SPF 50 aan.

Behandeling vanaf € 35,-

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS