Reviderm

Reviderm

RevidermEen gezonde huid is de bron voor blijvende schoonheid.

Een stralende teint en fijne poriën - bij REVIDERM begrijpen ze wat een gezonde en mooie huid onderscheidt. Samen met vooraanstaande dermatologen ontwikkelen specialisten sinds 1986 producten en verzorgingsconcepten. Ze zijn perfect afgestemd op jouw individuele huidtype en worden bijzonder goed verdragen. REVIDERM combineert medisch onderzoek en technologie met zeer effectieve cosmetica.

Met de geavanceerde apparaten, dermo-cosmetische producten en behandelingen verbeteren en verfijnen we jouw teint op lange termijn. De diepe effectieve peeling met microkristallen is een bijzonder zachte en tegelijkertijd effectieve oplossing. Als pionier op het gebied van zogenaamde microdermabrasie hebben heeft REVIDERM zich gevestigd als wereldmarktleider.

Elke behandeling wordt afgestemd op de conditie en behoeften van jouw huid. Zo behaal je het best mogelijke resultaat met de dermocosmetische producten en verzorgingsconcepten van REVIDERM.

Onze huid is net zo individueel en bijzonder als ieder mens. Het is ons natuurlijke beschermende schild, die ons dag en nacht beschermd. Een gezonde huid geneest en regenereert zichzelf en geeft ons steeds weer nieuwe cellen voor een mooie huid.

 

REVIDERM Minerale Make-up

Reviderm

REVIDERM make-up gebaseerd op huidverzorging. Vooruitstrevende cosmetica voor een vlekkeloze en egale huid en effectieve ingrediënten voor een professionele make-up.

REVIDERM huidverzorgende make-up voelt licht aan op de huid, zorgt dat de huid kan blijven ademen en creëert een zachte, subtiele look.

De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid. De hoge kwaliteit aan werkstoffen versterken het weerstandsvermogen van de huidcellen en verminderen irritaties, roodheid, fijne lijnen en rimpels.

REVIDERM heeft haar aller eerste make-up lijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de internationaal bekende make-up artiest Giovanni Fasiello. Alle producten zijn gebaseerd op dermatologische bevindingen en medisch onderzoek.

De mineralen zorgen voor een vlekkeloze huid:

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS