Over Mij

Over Mij

Viviane Beauty salon Mimique Veldhoven“Ik ben van mening dat iedereen een mooie huid kan krijgen en dat iedereen ongeacht zijn leeftijd een mooie, gezonde en stralende huid verdient!”

Helaas lukt dat niet met slechts één enkel huidverbeterende behandeling. In de loop der jaren ben ik erachter gekomen wat nodig is voor een structureel, natuurlijk huidverbeterend effect. Daar wil ik je graag bij helpen, zodat jij voor de lange termijn een mooie huid hebt en kunt stralen.

Mijn werkzame leven ben ik begonnen als vertegenwoordigster voor verschillende bedrijven in verschillende branches.

Superleuk, maar toch wilde ik heel graag meer persoonlijk met mensen werken en direct iets voor iemand kunnen betekenen. Het “mooiste” van iemand naar boven halen. Dus besloot ik, toen mijn twee kinderen klein waren, de opleiding schoonheidsspecialiste te volgen. Iets wat ik vroeger al graag had willen doen. Met als uiteindelijk doel het opstarten van mijn eigen Beauty Instituut, mijn meisjes droom achterna.

Nadat ik mijn diploma had behaald heb ik als trainster voor verschillende mooie huidverzorgingsmerken gewerkt, waar ik veel ervaring heb opgedaan.

In augustus 2006 was het dan zover en ben ik begonnen met mijn eigen salon en kon ik me verder gaan verdiepen in het schoonheidsvak. Het begon steeds meer te kriebelen om juist ook mensen met huidproblemen te kunnen helpen. Daarom heb ik de keuze gemaakt om bij U-Consultancy meerdere dermatologie opleidingen te volgen en mezelf te specialiseren in huidverbetering. Ik merkte al gauw dat ik de richting van huidverbetering op wilde.

Ik ben mij gaan specialiseren in verschillende technieken met apparatuur, massagetechnieken en op zoek gegaan naar de beste producten zonder ‘schadelijke’ toevoegingen en die echt iets doen voor je huid.

Tot op de dag van vandaag blijf ik mijn kennis vergroten door het volgen van trainingen. Zo kan ik altijd nieuwe innovatieve behandeltechnieken toepassen en kan ik iedereen nog beter van dienst zijn.

Ik hou van uitdagingen en haal graag voldoening uit mijn werk. Het is dan ook mijn passie om met de behandelingen die ik geef het beste en optimale resultaat te boeken. Het is geweldig om jou weer met een lach naar huis te zien gaan.

WEES LIEF VOOR JE HUID, HIJ BESCHERMT JE IEDERE DAG!

Liefs,
Viviane

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS