Marc Inbane

Marc Inbane

Marc InbaneMARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek.

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste met de luxe producten van MARC INBANE.

Alle producten van MARC INBANE worden met liefde en zorg in Tilburg gemaakt. De meest recente ontdekkingen uit de cosmetische wetenschap en de laatste consumentenbehoeften zijn daarbij leidend. Dit premiummerk spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren. Het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende collectie met award winning verzorgingsproducten en tanningformules. 

Tot 9 dagen een zomerse teint en energieke uitstraling met dé MARC INBANE mousse!

Marc InbaneDe tanning mousse is niet zomaar een zelfbruiner. Deze bevat namelijk 3e generatie Hyaluronzuur-SLMW; een hyaluronzuur die als enige doordringt tot de diepere huidlagen. Dit stimuleert o.a. de vorming van Collageen en verbetert de huidstructuur. De zelfbruiner mousse breng je eenvoudig aan met de tanning glove.

De intens hydraterende MARC INBANE mousse creëert direct een energieke uitstraling en een egale, zongebruinde teint, die perfect samensmelt met je natuurlijke huidskleur. De mousse is eenvoudig aan te brengen met de MARC INBANE glove en droogt snel. Deze handige tool zorgt voor een egale verdeling zonder vlekken of strepen.

Wat maakt de producten van Marx Inbane en bijvoorbeeld de Tanning Mousse zo bijzonder?

Eindelijk producten waarmee je op een verantwoorde manier een natuurlijke teint kunt krijgen. Het hele jaar door! Benieuwd hoe je de producten het beste kunt gebruiken? Bij Mimique helpen we je graag verder met tips & tricks.i

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS