Look good…….feel better!

Look good…….feel better!

Mimique in het City Centrum van Veldhoven, heeft voor iedere persoon en huidtype een passende behandeling!

Het oplossen van verschillende huidproblemen zoals acné, couperose, rosacea, pigmentvlekken, littekens, huidverjonging, ongewenste haargroei en specialistische behandelingen met diepgaande werking.

Ons doel is om met innovatieve gezichtsbehandelingen, jarenlange ervaring en topproducten samen met jou te werken aan een gezonde, stralende en jeugdige huid op lange termijn. Onze missie is dat jij je lekker in jouw huid voelt en zelfverzekerd door het leven gaat!

Ontspan en geniet van persoonlijke aandacht, optimale huidverzorging en vakkundig advies op maat. Jouw huid is onze passie!

Wij hebben ervoor gekozen om ons 100% te specialiseren in huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Iedere huid is anders maar voor ieder huidtype en huidprobleem is een oplossing. Omdat iedere huid uniek is, is onze aanpak als huidspecialist voor iedereen en iedere keer weer anders. Onze behandelingen zijn op maat gemaakt, gericht op jouw wensen en jouw huid. Samen gaan we voor het beste resultaat: een mooie, gezonde en stralende huid!

Wat is het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering?

Er is duidelijk een verschil tussen huidverzorging en huidverbetering. Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de huid behandeld. Bij huidverbetering worden juist de diepere lagen van de opperhuid behandeld. Hierdoor stimuleer je de huid om nieuwe cellen aan te maken waardoor je preventief en corrigerend werkt tegen huidveroudering en andere huidproblemen. Tevens kunnen we door verschillende dermatologie opleidingen en onze ervaring, onrustige plekjes op je huid eerder ontdekken.

Voor de verschillende huidproblemen en huidverjonging hebben wij speciale behandelingen, cosmedische producten van Reviderm en specialistische apparatuur. Om je huid tussen de behandelingen in ook in topconditie te houden geven we een uitgebreid advies hoe je je huid thuis het beste kunt verzorgen.

De producten van Reviderm zijn op natuurlijke basis met een hoge concentratie aan werkstoffen en een hoge verdraagzaamheid voor jouw huid. Ook zijn onze producten vrij van; parabenen, minerale oliën, zeep, SLES, SLS en sulfaat. Veilig voor jou en jouw huid!

Bij ons gaat alle aandacht naar jouw huid en sta jij centraal!

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS