Gevoelige - droge huid

Gevoelige - droge huid

Gevoelige huid Beauty salon Mimique VeldhovenGEVOELIGE HUID

De overgevoelige -of neuro sensitieve- huid is snel gestrest en reageert snel. Je huid ziet vaak rood en voelt geïrriteerd en/of jeukend aan en kan zelfs neigen naar eczeem. Deze symptomen komen voor wanneer je huid barrière is aangetast en de natuurlijke PH-waarde uit balans is. Schadelijke stoffen en ongewenste bacteriën kunnen hierdoor makkelijker in je huid dringen waardoor irritaties en ontstekingen kunnen ontstaan.

Triggers kunnen een bepaalde erfelijke aanleg zijn, maar ook de verkeerde reinigings- en verzorgingsproducten, allergieën voor kleur- en parfumstoffen, weersinvloeden, milieuverontreiniging en stress beïnvloeden je huid en kunnen zorgen voor huidirritaties. Wat kun je nog als je huid overal zo gevoelig op reageert?

HOE KUNNEN WE HIER IETS AAN DOEN?

Voor de overgevoelige huid is het noodzakelijk dat de huidverzorging op elkaar is afgestemd. De Reviderm Neuro Sensitieve lijn biedt neuro-cosmetische actieve werkstoffen, die werken op het zenuwstelsel van je huid en de natuurlijke huid barrière herstelt.  Dit bijzondere huidverzorgingssysteem helpt je gevoelige huid snel en effectief te verbeteren.  

De beschadigde huid barrière wordt hersteld, roodheid, jeuk, zwellingen, irritaties en dat nare huidgevoel nemen af. Daarnaast wordt het vochtgehalte van je huid verhoogd en wordt je huid zichtbaar zachter, gladder en mooier. Al na 28 dagen laat je huid zichtbare verbeteringen zien, die aanhouden. Het resultaat: een rustige, stabiele en comfortabele huid.

Onderdeel van de behandeling kunnen zijn:

DROGE HUID

In een normale situatie bestaat er een evenwicht in de waterhuishouding van de huid met de omgeving. De huidbarrière bestaat voornamelijk uit vetten. Indien deze vetten minder worden dreigt de huid water te verliezen met als gevolg uitdroging van de huid.
De huid is uit balans waardoor men schilfering en roodheid kan waarnemen. Soms is de huid zo uitgedroogd dat men barstjes gaat zien, dit geeft een craquelé aspect. De droge gebarsten huid is vatbaar voor infecties en dient dus goed behandeld te worden.

Vaak zie je op een droge huid ook verschillende gerstekorrels (milia’s).

Een gerstekorrel zit net onder de huid en heeft veel weg van een wit korreltje. Hierdoor ontstaat er dus een klein bultje. Dit bevindt zich vaak op of rondom het ooglid. De gerstekorrel kent ook een medische naam: de milia. Vaak ontstaan gerstekorrels door een tekort aan vocht in de huid. Volkomen onschuldig maar vaak ongewenst. Gerstekorrels gaan soms vanzelf weer weg, maar helaas niet altijd. Als je ervan af wilt, dan kan de gerstekorrel worden verwijderd. Met een scherpe, steriele naald wordt een klein gaatje gemaakt in de huid zodat de gerstekorrel kan worden verwijderd.

Onderdeel van de behandeling kunnen zijn:

Reviderm “Hydro2 Infusion” 60 min. € 75,00
Voor de zeer vochtarme huid, met de hoogwaardige werkstoffen zoals hyaluron, huideigen aminozuren en moisturizing factoren.

Reviderm “Microdermabrasie + Hydrolage” 90 min. € 105,00
Microdermabrasie behandeling met Hydrolage (gipsmasker) voor de regeneratie van de veeleisende huid. Verhoornde cellen worden intensief verwijderd. De cellen krijgen een energiestoot en het gebruik van de Hydrolage verbeterd de hydratatie van de huid en geeft een mooi liftend effect. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct zichtbaar.

Neem contact op

« terug naar het overzicht

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS