Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

GezichtsbehandelingenBelieve in your beauty!

Ben je op zoek naar een manier om je huid te verbeteren?

Met de behandelingen en de pure, zuivere producten van Hydropeptide en Reviderm wordt je huid zichtbaar verbeterd.

HYDROPEPTIDE - We zijn op ons mooist als we op ons gezondst zijn!

Een behandeling met hydropeptide is een bijzondere ervaring, huidverbetering gaat hierbij hand in hand met ontspanning. De unieke combinatie van 70 verschillende peptiden versterken het fundament van je huid en laat je huid haar jeugdige uitstraling weer terug krijgen. Hydropeptide werkt tegen fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping, pigment, droge/gedehydrateerde huid, gevoelige huid en acné.

Peptiden zitten van nature in onze huid, deze eiwitten worden dan ook direct herkend door onze huid en daardoor worden ze volledig opgenomen tot in de dieper huidlagen. Hydropeptide gebruikt de principes van epi genetica, om ons lichaam aan te moedigen om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en cel vernieuwing AAN te zetten en ongewenste reacties zoals hyperpigmentatie en gevoeligheid UIT te schakelen. Hier aan gekomen “communiceren” ze met je huidcellen en zetten ze deze aan het werk, bijvoorbeeld voor het stimuleren van de collageen aanmaak of een betere hydratatie.  Met de producten van Hydropeptide genereren we gegarandeerd een echt wauw-effect voor je huid.

Direct na de behandeling zie je resultaat en dit zonder hersteltijd. Na de behandeling is je huid steviger, frisser, vertoont minder (diepe) rimpels en heeft een gezonde glow.

Hydro “ Refresh” 60 min. € 75,-
Maak kennis met een peptide behandeling, inclusief twee peelingen en crème masker op anti anti-aging niveau.

Hydro “Intens” 90 min. € 109,-
Een uitgebreide behandeling, inclusief twee peelingen. Daarnaast passen we het speciale polypeptide vliesmasker (een extreem voedend masker) toe welke een onmiddellijk verstevigend resultaat geeft en rimpels minder diep maakt. Inclusief ontspannende massage.

Hydro “Ultiem” 105 min. € 129,-
Een super de luxe behandeling met meerdere peelingen, in diverse sterkte afhankelijk van de behoefte. Het polypeptide collageen masker (ook voor hals en decollete)voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, ouderdomsvlekken en zonschade. Je huid is voller, meer gehydrateerd en mooier. Inclusief ontspannende massages.

REVIDERM - Een gezonde huid is de bron naar blijvende schoonheid!

Reviderm zijn cosmetische huidverzorgingsproducten en cosmeceuticals (een tussenvorm van cosmetische en medische producten) die we helemaal aanpassen aan jouw huidtype. Om in kortere tijd betere resultaten te bereiken, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling zorgt voor een optimaal resultaat. Ik adviseer je graag over een goede balans tussen de salonbehandelingen en de thuisverzorging die samen het gewenste resultaat opleveren.

Reviderm “Refresh” 60 min. € 75,00
Om de fletse vermoeide huid te reactiveren. Behandeling zonder microdermabrasie. Door de combinatie van de behandeling en de producten heeft je huid weer een frisse uitstraling.

Reviderm “Intens” 90 min. € 93,00
De Reviderm behandeling met microdermabrasie ter stimulatie en regeneratie van je huid. Verhoornde cellen worden intensief verwijderd. De huidcellen krijgen een energiestoot en zijn veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend. Deze behandeling kan worden uitgebreid met een collageen vliesmasker.

Reviderm “Ultiem” 90 min. € 115,00
Microdermabrasie behandeling met hydrolage (gipsmasker) voor de regeneratie van de veeleisende huid. Verhoornde cellen worden intensief verwijderd. De cellen krijgen een energiestoot en het gebruik van de hydrolage en een werkstofconcentraat verbeterd de hydratatie van de huid. Vochtrimpels verdwijnen en de huid wordt rozig, zacht en stralend. Het effect is direct zichtbaar.

Reviderm “Ultiem Luxe” 105 min. € 130,00
Microdermabrasie behandeling met werkstofconcentraat en rebalance hydro-massage ideaal voor de huid die wordt belast door interne en externe factoren en stress. Het stimuleren van de huideigen herstelmechanismen, in combinatie met het in evenwicht brengen van het vochtgehalte en de detox componenten, revitaliseert de huid met langdurig effect.

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS