Dr. Massing

Dr. Massing

Dr. Massing Beauty salon Mimique VeldhovenDr. Massing Long Lashes Wimper Serum

Voor natuurlijke langere en dikkere wimpers en wenkbrauwen. Dr. Massing LongLashes wimperserum zonder prostagline, revitaliseert en stimuleert de groei van je wimpers en is ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen en oogleden.

Het actieve ingrediënt van Dr. Massing LongLashes wimperserum is myristoyl pentapeptide 17. Dit innovatieve natuurlijke multi-eiwitcomplex stimuleert de haarwortels, verlengt de groeifase (anagene) en vertraagt het uitvallen van de wimperhaartjes.

Hierdoor worden de haartjes niet alleen voller en langer, ze worden ook sterker. Al na 6-8 weken worden dunne, broze en korte wimpers merkbaar langer, voller en sterker.

Dr. Massing LongLashes is ook te gebruiken op de wenkbrauwen. Resultaten wenkbrauwen circa 2-3 maanden.

Gebruiksaanwijzing: Slechts eenmaal daags, bij voorkeur ’s avonds, breng je de vloeistof aan op de wimperrand en/of de wenkbrauwen. De hoeveelheid vloeistof op het kwastje is voldoende voor beide wimperranden. je hoeft het kwastje niet nogmaals te bevochtigen. Wacht totdat de vloeistof volledig is opgenomen/droog is. Niet in de ogen wrijven. Voor gebruik de ogen reinigen met een milde zeep. Dr. Massing LongLashes alleen op droge huid aanbrengen.

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS