Dermapen

Dermapen

DermapenDERMAPEN 4TM MICRONEEDLING

De lancering van de Dermapen 4 in 2018 zette een nieuwe standaard en maatstaf die het beste biedt voor geavanceerde en innovatieve microneedling. De afgelopen jaren zijn miljoenen dollars geïnvesteerd in onderzoek, ontwikkeling en modificatie van de Dermapen4 waardoor microneedling opnieuw is uitgevonden.

De Dermapen4 microneedling methode is de meest bekende en ook een de meest gevraagde behandeling voor huidverjonging en een breed scala van huidaandoeningen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld injectiebehandelingen is de Dermapen4 microneedling behandeling een volledig natuurlijk proces dat het lichaamseigen herstel- en vernieuwingsproces stimuleert om collageen aan te maken.

De diepte van de 16 microfijne 33 Gauge naaldjes kan per 0.2 mm digitaal ingesteld worden en ook de snelheid om fractionele punctiekanaaltjes op het huidoppervlak te creëren kan digitaal aangepast worden. Deze microkanaaltjes brengen de gebruikte Meso-Glide (een serum/ cocktail dat is gekozen om je specifieke huidprobleem te corrigeren) diep in de huid, waardoor de effectiviteit wordt vergroot en helende voedingsstoffen worden afgegeven.

De superieure absorptie van de Meso-Glides gecombineerd met een natuurlijke boost van collageen en elastine resulteert in een vollere, jonger uitziende huid.

Microneedling met de Dermapen4 helpt bij het vervagen van ongewenste lijntjes en rimpels en andere eventuele storende oneffenheden, maar je kunt uiteraard ook locaties op het lichaam behandelen. Handen, hals en decolleté zijn zeer populaire zones om te behandelen, maar je kunt uiteindelijk overal behandelen waar de behoefte is aan een boost van collageen om een ​​dunner wordende, verslapte, door de zon beschadigde of problematische huid te herstellen.

Maximaal Resultaat - Minimaal Trauma

Anti-Aging
Microneedling behandelingen met de Dermapen4 stimuleren de natuurlijke genezingsreactie van de huid om de productie van collageen en elastine te verhogen met als resultaat minder rimpels en fijne lijntjes.

Pigmentatie
In tegenstelling tot sommige laserbehandelingen vermijdt de Dermapen4 microneedling behandeling het risico op verbranding en hypopigmentatie risico’s, terwijl het een geoptimaliseerde celfunctie bevordert.

Grove poriën
Een microneedling behandeling met de Dermapen4 stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken waardoor de vergrote poriën kleiner worden.

Littekens
De Dermapen 4 is het enige micronaald systeem met een speciale littekeninstelling en bijbehorende protocollen voor de aanpak van alle soorten littekensweefsel, inclusief acnelittekens.

Striae
Bewezen dat Dermapen 4 behandelingen effectiever zijn dan andere methoden bij het behandelen van striae.

Acne
Dermapen4 behandelingen verbeteren zichtbaar het uiterlijk van de problematische huid, comedonen en ook van actieve acne.

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS