Dermaceuticals

Dermaceuticals

DP DERMACEUTICALS

De ontwikkeling van de DP Dermaceuticals™ producten reflecteert de betrokkenheid van DermapenWorld bij het verbeteren van de huid.

De DP Dermaceutical producten zijn ontwikkeld tijdens meerdere decennia in samenwerking met leidende dermatologen, doctoren en artsen van over de hele wereld. Op deze manier hebben de experts en ontwikkelaars van DermapenWorld echte affiniteit met de huid kunnen creëren.

Gemaakt voor professionals en voor thuisgebruik

De DP Dermaceuticals presteren altijd. Resultaten die verder gaan dan alleen het huidoppervlak. Hyaluron is essentieel voor de huid en is aanwezig in alle drie lagen van de huid. Het is een moleculaire bouwsteen die werkt als verbinder voor het weefsel en die de huid gehydrateerd houdt. Naarmate de huid verouderd zal de natuurlijke hoeveelheid van hyaluronzuur af gaan nemen. Veel gezichtscrèmes claimen dat ze de natuurlijke toevoer van hyaluronzuur verhogen door het simpelweg alleen aan te brengen. Dit lijkt misschien mooi, helaas is het HA molecuul van hyaluronzuur in 99% van de producten te groot om echt te kunnen doordringen in de huid.

Hylafuse™ Complex breekt door de traditionele huid barrières zoals geen andere vorm van Hyaluronzuur. De gepatenteerde formule bestaat uit 3 verschillende hyaluron moleculen en elke formule heeft daarbij zijn eigen functie en grootte (kDa).

Moleculen en hun grootte

De DP Dermaceuticals onderscheiden zich van vele andere serums en producten door hun onvoorstelbaar kleine molecuulgrootte uitgedrukt in kDa. Hierdoor kunnen de DP Dermaceuticals optimaal door de huid opgenomen worden. Er zijn verschillende groottes van moleculen in de verschillende DP Dermaceuticals producten die ieder een specifieke functie hebben.

Het grotere molecuul welke een ‘onbeperkt’ moleculairgewicht kan vasthouden kan de huid niet binnendringen en is speciaal ontwikkeld om op de huidoppervlakte te blijven en om te dienen als bescherming.

Het normale molecuul zorgt voor langere opname van vocht in de huid door de bovenste huidlagen.

Het kleinste molecuul in het HylaFuse™ Complex bevat biologische actieve ingrediënten die de huid wel kunnen binnendringen om zo de beste resultaten te behalen.

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS