Ontharen

Definitief ontharen IPL

Definitief ontharen IPL Beauty salon Mimique Veldhoven

ONTHAREN MET IPL

Ben je ook helemaal klaar met scheren, epileren, harsen en/of haresen? Wil je nooit meer stoppels of ingegroeide haartjes? Dan is IPL (Intense Pulsed Light) de uitkomst. Deze behandeling verwijderd haartjes zonder problemen, zelfs als je een gevoelige huid hebt. Deze behandeling is uitermate geschikt voor gelaat, oksels, benen, armen, borst, rug en bikinilijn. De lichtflitsen worden als het ware op de te behandelen huid ‘afgevuurd’. Dit licht dringt door tot de haarwortel. De energie die vrijkomt, wordt door het pigment van het haar geabsorbeerd en omgezet in warmte. Deze warmte leidt uiteindelijk tot vernietiging van de haarwortel.

HOE WERKT EEN IPL BEHANDELING?

IPL is een behandeling waarbij licht in meerdere golflengtes wordt uitgezonden. Met deze behandeling wordt door middel van de warmte van het flitslicht het haarzakje beschadigd. Als het haarzakje eenmaal is beschadigd, kan er geen nieuwe haar meer groeien. Het voordeel van de behandeling is dat er meerdere haren tegelijk worden behandeld. Het is een veilige en effectieve manier van ontharing met een glad resultaat.

HOEVEEL IPL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Het aantal behandelingen hangt onder andere af van de hoeveelheid haar per locatie dat behandeld moet worden. Ervaring heeft ons geleerd dat het moeilijk is om van tevoren te zeggen hoeveel behandelingen er nodig zijn, omdat dit van veel factoren afhankelijk is.
De anagene haarzakjes (deze verkeren in de groeifase) worden gedurende de behandeling d.m.v. verhitting door licht vernietigd en zijn daarna niet meer in staat om haren te produceren. Haren die tijdens de behandeling in de rustfase of afsterffase zitten, kunnen niet worden vernietigd en zijn de volgende behandeling aan de beurt. Dat is de reden dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Wij gaan gemiddeld uit van ongeveer 8 keer om ongewenste haargroei te verwijderen. Wanneer je jouw lichaam wilt ontharen middels IPL maken wij elke 6 tot 8 weken een afspraak. Als je je gezicht wilt behandelingen dan zijn de tussenposes korter, gemiddeld 4 weken.

WAT IS HET RESULTAAT VAN EEN IPL BEHANDELING?

Na elke behandeling zal men na 15 dagen al resultaat kunnen zien; een percentage van de haren zijn vernietigd en komen niet meer terug. Het beste resultaat bereik je op een lichte huid.Na gemiddeld 8 behandelingen zijn de haren volledig verdwenen. Je hoeft niet meer te harsen of te scheren. Wij adviseren je wel om een keer per jaar terug te komen om de behandelde locatie nogmaals te behandelen, het kan zijn dat er toch wat eigenwijze haren zijn teruggekomen.

HOE REAGEERT DE HUID OP EEN IPL BEHANDELING?

Na een IPL behandeling kan het zijn dat de huid gevoelig aanvoelt, dit neemt na enkele uren af.

IPL-ELIGHT OOK GESCHIKT VOOR BEHANDELING VAN PIGMENTVLEKKEN/COUPEROSE/ACNÉ

Met IPL-ELIGHT is meer mogelijk dan alleen het verwijderen van ongewenste haartjes. We kunnen met deze methode ook couperose en pigmentvlekken verwijderen en/of de huid verbeteren.

Pigment vanaf € 50,-
Couperose vanaf € 50,-
Acné vanaf € 55,-

WAT KOST EEN IPL BEHANDELING?

Bikinilijn € 49,-
Bikinilijn uitgebreid € 69,-
Bovenarmen € 49,-
Bovenbenen € 89,-
Bovenlip € 20,-
Buik € 59,-
Contouren € 49,-
Gehele armen € 89,-
Gehele benen € 159,-
Gezicht (excl. hals) € 79,-
Hals € 39,-
Handen € 29,-
Kin € 20,-
Nek € 45,-
Oksels € 45,-
Onderarmen € 49,-
Onderbenen € 89,-
Rug € 99,-
Schouders € 59,-
Wenkbrauw tussenstukje € 10,-

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS