Peeling

Peeling

Peelen is na de reiniging de belangrijkste stap in het verbeteren/behouden van een mooie en stralende huid!

Waarom peel ik mijn huid minimaal twee keer in de week?

Huidverbetering begint met peelen!

Als je je huid niet peelt blijven er dode/oude huidcellen, bacteriën, vuil etc. op je huid liggen. Dit kunnen wij met het blote oog niet zien maar “het” zit er wel. Hierdoor verstopt de huid onder andere met nutteloze, dode huidcellen.

Waardoor er minder ruimte is voor levende, nieuwe huidcellen; de cellen die jouw huid gezond houden en laten stralen. Deze cellen werken ook hard om het verouderingsproces te vertragen en zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.

De winter kun je perfect gebruiken om je huid intensiever te peelen met speciale behandelingen. Bij de meeste peelings die wij toepassen bij Mimique vervelt de huid niet of nauwelijks. Je zult zien dat je huid goed doorbloedt is, waardoor je een frisse teint krijgt. Ook zal de huid lekker zacht aanvoelen en eventuele littekens/rimpels zijn verzacht en grove poriën verkleint.

Peel je huid thuis, afhankelijk van de soort peeling, 2 tot 3 keer per week. Ik adviseer je graag welke peeling het beste bij jouw huid past. Maak vrijblijvend een intake afspraak in onze salon in het City Centrum van Veldhoven.

 

Naar het overzicht

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS