Ampullen

Ampullen

Ampullen met Peptides, Hyaluron en fruitzuren zijn PURE POWER SHOTS

Of je nou last hebt van een doffe, vale, vermoeide huid, rimpelvorming of puistjes, je huid kan altijd een extra intensieve boost gebruiken. Extra werkstoffen om huidproblemen aan te pakken en om je huidconditie te verbeteren.


Waarom zit een ampul in een glazen verpakking?

De kleine, fragiele flacons bevatten hoog geconcentreerde actieve bestanddelen die diep in je huid dringen en vaak kort na het aanbrengen een direct effect op je huid hebben.


Ampullen zijn PURE POWER SHOTS, verpakt in een compleet afgesloten glazen flesje om contact met zuurstof te voorkomen. Een ampul is écht voor eenmalig gebruik. In een ampul zitten alleen maar werkstoffen, vaak wordt er zelfs gebruik gemaakt van slechts één werkzame stof (zoals bv. peptiden, fruitzuur of hyaluronzuur). Ampullen met actieve ingrediënten worden beschouwd als effectieve huidverzorgingsboosters.


Daarom worden ze ook gebruikt als aanvullend product voor een huid die veel verzorging nodig heeft. Zelfs kleine porties van deze huidverzorgings must-haves volstaan om de dagelijkse schoonheidsroutine op een gerichte manier te versterken. De ampullen produceren duidelijk zichtbare of voelbare effecten door een hoog percentage actieve werkstoffen en vullen je verzorging aan als een efficiënte, “dagelijkse dosis”. Over een ampul, gebruik je altijd nog een verzorgend en beschermend product. Alleen een ampul of serum is niet voldoende.


Wanneer gebruik je een ampul?


Een ampul of een ampullen kuur gebruik je als je merkt dat je huid meer aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld na een lange zomer, of een heftige winter, maar ook na ziekte, veel blauw licht of veel airco. Een ampul is dus een pure power shot als je huid extra aandacht nodig heeft. Maar ook als de nacht tekort was en je een belangrijke afspraak hebt staan of je een etentje hebt en geen tijd hebt voor een schoonheidsslaapje. Een ampul is ook op zulke momenten een magisch product dat je huid precies geeft wat ze op dat moment nodig heeft.


Hoe te gebruiken?


Een ampul breng je altijd aan op een goed gereinigde huid. Ze werken niet op een huid die niet goed gereinigd is, de vetachtige stoffen en vuil belemmeren dan de opname. Voor het beste resultaat gebruik je ook regelmatig een diepte reinigend product om dode huidcellen te verwijderen en opname van je serum en ampullen te verbeteren.


De glazen ampul breek je voorzichtig open met bijgeleverd “dopje” of een tissue, bij het streepje wat op de ampul staat. De inhoud schud je uit de glazen verpakking en brengt dit met licht deppende bewegingen aan op je huid. Masseer het volledig in totdat het geheel is opgenomen door je huid. Je kunt ook decolleté en handruggen meenemen. Maak de ampul in zijn geheel op. Het heeft geen zin om een deel te bewaren want door zuurstof zal de kwaliteit snel achteruit gaan. De meeste ampullen zeker met fruitzuren en vitamine C, gebruik je `s avonds onder je nachtcrème.


Welke Ampullen heeft Reviderm?


De krachtige formules van de verzorgings- en effectampullen hebben verschillende doelen, maar ze hebben één ding gemeen: ze bereiken hun doel in de kortst mogelijke tijd.


Zes intensief verzorgende ampullen voor een turbo -antwoord op speciale huidbehoeften:

AHA refining ampullen, voor het verfijnen van je huid € 19,-
B3 brightening ampullen, voor verheldering van je huid € 20,-
HYAL plumping ampullen, voor hydratatie en egaliseren van je huid € 19,-
CERA repairing ampullen, voor het repareren van je huidbarrière € 21,-
C revitalizing ampullen, voor revitalisering van je huid € 25,-
PEPTIDE tightening ampullen, voor verjonging en verstrakking van je huid € 22,-

Twee effectampullen als powerboost voor directe schoonheidseffecten:

SPEED GLOW ampullen, voor activering en revitalsering van je huid € 18,-
SPEED LIFT AMPULLEN, voor verstevigend en microlifting van je huid € 18,-

 

Naar het overzicht

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS