Ultrasound

Ultrasound

Ultrasound Beauty salon Mimique VeldhovenUltrasoon geluid brengen trillingen teweeg in het onderhuids weefsel, deze veroorzaken warmte. Doorbloeding, microcirculatie en de aanmaak van collageen- en elastine vezels worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid toegankelijk voor werkzame stoffen en kunnen deze dieper in de huid doordringen. Ultrasound kan worden gebruikt bij het tegengaan van: Acné en acné-littekens, huidonzuiverheden, huidveroudering, cellulitis, couperose en pigmentvlekken.

Lange tijd werd het alleen in de medische sector toegepast, voordat werd besloten de positieve effecten van ultrageluid te gebruiken voor cosmetische doeleinden. Over het algemeen versterkt het de huid en remt het afbraak- en ontstekingsprocessen. Het is een diep doordringbare methode die de regeneratie van de huid bevordert en stimuleert. Tevens kunnen speciale werkstoffen op deze manier in de diepere huidlagen gebracht worden en daar optimaal hun werk doen.

Ultrasound is eigenlijk een micro-massage van het gehele weefsel. Hierdoor verbetert de bloedcirculatie en worden bloedvaatjes “getraind” tevens worden afvalstoffen uit de cellen afgevoerd via de lymfen.

Effecten Ultrasound

Behandeling:

"Ultrasound behandeling" 60 min. € 89,00
"Losse Module in een behandeling" € 20,00

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS