Tele’Way

Tele’way

De Tele’way behandeling verwijdert huidoneffenheden in slechts enkele minuten! Stoort u zich aan ontsierende rode adertjes, steelwratjes of andere huidoneffenheden?

De volgende huidoneffenheden kunnen litteken loos worden verwijderd:

Wat houdt de behandeling in?

Het Tele’way apparaat werkt door middel van: USHF(Ultra Short High Frequency). Dit is een (nagenoeg pijnloze) behandeling met mooi en direct resultaat. De Tele’way wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden beschikbaar. De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. Met een naaldje wordt de huidoneffenheid behandeld. De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. Met de naald wordt de te behandelen huid aangestipt en vindt ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Direct resultaat!

Bij behandeling van (steel)wratjes wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan, een korstje gevormd. Het korstje valt er na enige dagen af. De huid daaronder is mooi roze en glad en kleurt na verloop van korte tijd weer mooi bij.

Waar moet u rekening mee houden voor en na behandeling?

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de grootte van het te behandelen huidoppervlak. Over het algemeen zijn er een aantal behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken, voornamelijk bij behandelingen van roodheid en couperose. De hoeveelheid van behandelingen bepaalt u ook zelf, totdat u tevreden bent.

Bij het verwijderen van Fibromen, steelwratjes is slechts één behandeling nodig.

Contra Indicaties voor deze behandeling:

Behandeling vanaf € 45,-

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS