Dermapen - Microneedling

Dermapen - Microneedling

Dermapen 4tm microneedling Beauty salon Mimique VeldhovenDERMAPEN 4TM - MICRONEEDLING

De Dermapen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van microneedling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om je huid in de diepte te vernieuwen en mooier te maken zonder de opperhuid te beschadigen. De Dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes, die trillend kleine kanaaltjes in je huid maakt. Dit zorgt ervoor dat je huid zich meteen op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld, waardoor je huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt. De behandeling voelt aan als kleine prikjes in je huid, welke goed te verdragen zijn.

WAT DOET EEN DERMAPEN BEHANDELING?

De meest effectieve behandeling voor een mooie, stralende en gezonde huid. De behandeling is veilig en snel, maakt botox, fillers en facelifts overbodig. Na een aantal behandelingen merk je al dat de huid steviger en gladder is, doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt. Acne (littekens) en oppervlakkige rimpels verminderen geleidelijk. De celdeling krijgt een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden versneld aangemaakt. De hoornlaag (bovenste huidlaag) wordt weer dun, waardoor verstopping door talg minder kans krijgt. De behandeling heeft dus ook een zuiverend effect. Teveel aan pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt. Hierdoor worden ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar. Serums met een hoge concentratie aan actieve werkstoffen worden beter in je huid opgenomen.

WAT KUN JE BEHANDELEN MET DE DERMAPEN:

HOE ZIET DE HUID ER NA DE DERMAPEN BEHANDELING UIT?

Na de behandeling kan je huid warm aanvoelen en rood zijn. Dit verdwijnt binnen 12-48 uur. Bij een diepere behandeling kan je huid licht gaan afschilferen. Dit is positief effect omdat de “‘dode” huidcellen afschilferen en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Blijvende en duidelijkere resultaten zul je zien na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken, afhankelijk van het doel van je behandeling). Na gemiddeld 4-6 weken zal je huid er beter uit gaan zien, je huid zal blijven verbeteren tot ongeveer een half jaar na de laatste behandeling. Iedere behandeling met de Dermapen zal een boost zijn voor je huid!

AANDACHTSPUNTEN NA DE BEHANDELING WAARBIJ WE JE ADVISEREN:

"Dermapen behandeling klein gebied" € 99,00
"Dermapen behandeling gezicht" € 139,00
"Dermapen behandeling lichaam" € 200,00

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS