Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie Beauty salon Mimique VeldhovenWIL JIJ EEN MOOIE, EGALE EN STRALENDE HUID?

Een microdermabrasie behandeling geeft al na één keer een mooi, egaler resultaat met een frissere uitstraling. In een kuur van meerdere behandelingen worden de resultaten nog mooier.

Microdermabrasie heeft zich ontwikkeld tot een zeer effectief en onmisbaar onderdeel van de moderne huidverzorging. De behandeling is pijnloos, stimulerend, rustgevend en het resultaat is verbluffend. De effecten van Reviderm microdermabrasie zijn direct na de behandeling zichtbaar en ook op langere termijn zie je het resultaat in de spiegel.

HOE WERKT ONZE BEHANDELING MICRODERMABRASIE?

De SkinPeeler verwijdert op een gecontroleerde manier zachtjes de verhoornde cellen. Zo wordt de huid gepolijst en is je huid weer glad, gezond en stralend.

Heb je last van:


NA EEN REVIDERM MICRODERMABRASIE BEHANDELING

Onmiddellijk na de behandeling is jouw huid merkbaar steviger, gladder en fijner. Rimpels lijken minder – voor een jeugdig en fris uiterlijk. Diep in de huid wordt het huideigen collageen en de elastine productie gestimuleerd. De behandeling biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van jouw huid te behouden. Na een behandeling moet je er wel op letten dat je niet in de felle zon gaat zitten en jouw huid altijd insmeert met een SPF product. Voor het mooiste resultaat adviseren wij een kuurplan. In een kuur “trainen” we de huid te verstevigen. Naar aanleiding van een kennismakingsbehandeling en de huidconditie maken we hier een persoonlijk kuur voorstel van.

EXTRA ULTRASOUND

Ultrasound versterkt je weefsel en jouw huid zichtbaar. Ultrasound richt zich op het herstel van het onderhuids vet- en bindweefsel. Tijdens de behandeling wordt de celwand van de vetcel beschadigd, de inhoud van de vetcel komt vrij in het omliggende weefsel. Het lymfe- en vaatstelsel zorgt ervoor dat dit wordt afgebroken en afgevoerd naar de lever, daarnaast worden fibroblasten gestimuleerd om meer collageen aan te maken. De huid wordt strakker, egaler en gladder.

Behandelingen:

"Microdermabrasie" 60 min. € 89,00
"Microdermabrasie + decolleté" 95 min. € 109,00

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS