Meet & Treat

Meet & Treat

Meet en treat Beauty salon Mimique VeldhovenWIL JE WETEN HOE WE JOUW HUID SAMEN WEER IN TOPCONDITIE KRIJGEN?

Weer een stralende, jonge en gezonde huid en ben je benieuwd naar onze behandelingen?

Dan is een Meet & Treat behandeling echt wat voor jou!  We zien dan precies wat jouw huid nodig heeft en daarbij adviseren wij jou de juiste behandelingen en producten voor thuis. Samen kunnen we direct aan de slag om jouw huidconditie te verbeteren. Na een Meet & Treat behandeling weet je precies wat je moet doen om jouw huid in een optimale conditie te krijgen en te houden.

Tijdens de behandeling krijg je een voorproefje van onze behandelmethoden. We gebruiken producten van hoogwaardige kwaliteit. Deze producten werken niet alleen op je bovenste huidlaag, maar ook op de levende cellen (huidlaag) hieronder. Daardoor krijgt je huid een enorme boost. Je huid is direct gladder, fijner van structuur en heeft een prachtige en glanzende uitstraling.

Persoonlijk behandelplan om jouw huid in topconditie te brengen.

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbeterende gezichtsbehandelingen en geven altijd persoonlijk en eerlijk advies. Tijdens de behandelingen zorgen wij ervoor dat je heerlijk tot rust komt. Zo verlaat je ontspannen ons huidinstituut, mét een stralende huid.

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen en kost dit tijd, je huid is ook niet in één dag minder mooi geworden. Samen gaan we aan het werk om jouw huid te verbeteren en zul je zelf ook thuis aan de slag moeten voor het beste resultaat.

Iedere huid is anders! Daarom maken wij altijd behandelingen op maat, zodat jij weer stralend de deur uitgaat!

 

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS