Littekens

Littekens

Littekens Beauty salon Mimique VeldhovenLITTEKENS

Littekens, wie heeft ze niet?

Littekens ontstaan meestal door een verstoring in de wondgenezing. Hoe dieper of groter de beschadiging is geweest, hoe groter de kans op een litteken. Ook het krabben en pulken aan korstjes kan ervoor zorgen dat er een litteken ontstaat.

Een huid kan verschillende littekens aanmaken zoals een plat en ingetrokken litteken, die verkleefd is aan het onderliggende weefsel. Of een verheven litteken, doordat er te veel collageen weefsel is aangemaakt maar ook putjes en deukjes komen voor. Het kan zijn dat een litteken lichter is dan de omliggende huid of juist donkerder. Littekens kunnen een grote invloed hebben op iemands zelfbeeld. Daarnaast kunnen ze ook pijn- en jeukklachten geven.

Striae, operatieve, brandwonden en littekens als gevolg van acné kunnen behandeld worden. Een littekenbehandeling kan gericht zijn op het verminderen van kleurverschillen, zoals bij hyperpigmentatie en striae. Als gunstig bijeffect kunnen pijn en jeuk verminderen en het litteken kan soepeler worden. Zowel jonge als oude littekens kunnen effectief worden behandeld.

Onderdeel van de behandeling kunnen zijn:

Neem contact op

« terug naar het overzicht

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS