Grove Poriën

Grove Poriën

Grove porien Beauty salon Mimique VeldhovenGROVE PORIËN

Een porie is een opening in je huid. Het is een soort buisje in de huid met een opening dat loopt naar de oppervlakte van je huid. Een porie is verbonden met een talgklier of een zweetklier. In je huid zit talg en dat wordt door dit buisje afgevoerd. Dit is een natuurlijk proces. Zweet komt vanuit de zweetklier ook door een porie naar buiten.

Grove poriën kunnen genetisch bepaald zijn doordat je een vette huid hebt. Maar kunnen ook worden veroorzaakt wanneer een porie verstopt raakt door een teveel aan talg en dode huidcellen. Daardoor wordt een porie wijder en kunnen er kleine comedonen ontstaan.

GROVE PORIËN VERKLEINEN

Helaas bestaat er geen product of behandeling waardoor je de poriën echt kunt verkleinen. Een porie kun je immers niet verwijderen. Maar we kunnen de huid wel mooi egaliseren, waardoor de poriestructuur verfijnt.

WAT KUN JE ZELF DOEN?

Aan grove poriën kun je ook thuis al het iets doen. Het reinigen van de huid is hierbij heel belangrijk, hiermee voorkom je dat een porie verstopt raakt. Gebruik hierbij geen agressieve producten, dit kan namelijk juist weer uitdrogend werken voor de huid. Met als gevolg dat je nog steeds grove poriën hebt, maar dat je huid ook geïrriteerd is.

Door de juiste producten ook thuis te gebruiken, krijg je een veel beter resultaat met de behandelingen in de salon.


Onderdeel van de behandeling kunnen zijn:

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS