Acné

Acné

Acné Beauty salon Mimique Veldhoven

ACNÉ

Acné is een veel voorkomende huidaandoening. Het komt vooral voor in het gelaat, hals, schouders, rug en armen. Acné is een aandoening van de talgklieren en laat zich niet alleen in de puberteit zien maar ook daarna. Helaas kan het ook psychische klachten geven.

Hormonale schommelingen, stress, erfelijke aanleg en medicatie hebben invloed op de mate van acné. De acné behandeling is onder andere afhankelijk van de soort acne, de hevigheid en de locatie. Een goede verzorging en huid verbeterende behandelingen verminderen de acné, voorkomen littekens en brengen je huid weer in balans.

Acné Beauty salon Mimique VeldhovenBehandelingen die het beste werken vallen niet van te voren te bepalen, door de verschillende vormen van acne, (vette of vochtarme huid). De een wordt gekenmerkt door comedonen of mee-eters. Soms ontsteken deze comedonen en kunnen er pustels of puistjes ontstaan. Dergelijke ontstekingen kunnen in mate verschillen. Ook kunnen er verkleuringen van de huid (paars, rood) en soms acné littekens ontstaan. De pH waarde van de huid is verstoord en moet weer in balans gebracht worden. Tevens zijn er huidaandoeningen die lijken op acne maar een andere aanpak nodig hebben. Wanneer de acne onbehandeld blijft, kan het een langere periode blijven bestaan.

Voorbeelden van behandelingen zijn:

Reviderm "Zuiverend" 60 min. € 70,-

Behandeling voor de onzuivere en onrustige huid. De talgproductie wordt genormaliseerd en de huid gekalmeerd.

Reviderm "Zuiverend Sicca" 75 min. € 89,-

Speciaal voor de huid met een overmatige talgproductie maar een gebrek aan vocht, waardoor het huidoppervlak een wasachtige of matte glans krijgt. Huid heeft normale tot vergrote poriën en een lichte neiging tot schilfering. Intensief zuiverende detox behandeling.

Reviderm "Zuiverend Oleosa" 75 min. € 89,-

Speciaal voor de huid met overmatige talgproductie en een vette glans en film op het huidoppervlak. Intesief zuiverende detox behandeling met werkstofconcentraat.

Onderdeel van de behandeling kunnen zijn:

Neem contact op

« terug naar het overzicht

Onze merken

Openingstijden

Maandag 10.00 – 17.00
Dinsdag 10.00 – 17.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 14.00
Zondag Gesloten

Adres

Mimique Beauty Instituut
Meiveld 79A
City Centrum
Ingang Parkeerterrein Lei
5501 KC Veldhoven

Telefoon
06-46102383

Overige links


Wij zijn aangesloten bij:

Beauty salon Mimique Veldhoven is aangesloten bij ANBOS